درخواست حق و حقوق داده، لطفا راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۱ #68450482

سلام.
من اعتیاد به مواد دارم دوتا بچه داریم وضیت هم منوسط بالا زنم میخوره میخواب کار خاصی نداره فقط کار ای مربوط به خانه و هورد خوراک و خیلی دهن بین هست برادرهاش هم از اون مفت حورها تو گوشش میخونن مهریت بگیر با بزن نامت حیاط بزن نامت و با این کارها اختلاف میندازن دو سال پیش درخواست مهریه داد تا دادگاه وقتش بشه اومد خونه. دادگاه نرفتیم منم محکوم به پرداختش همونجور موند دیگه. باز دیروز رفته درخواست حق و نفعه واینا داده فکر کنم. الان ایا اون رای مهریه اولی الان استناد میشه. دوم اون دیروز رفته نفعه چی؟ بعدش من با حق و حقوش مشکل ندارم هرحقی که امکانش هست من میدم ولی اابته کمی فرصت بدن. بعد خونه پدری اون نا امن مسایل اخلاقی داره مادرش با شصت سال سن.. اینم که حیاط و باع من سند ثبتی نیس قولنامه دستی مال پدر مرحومم است و الان حدود پانزده سال ازدواج کردیم و سه میلیون مهریه است.فقط یک روز هم نمیخوام زندان برم حق میخواد میدم. و اینکه دیشب معرکه رفت زنگ زد دوتا برادراش اومد پدر نداره این وسط زد تلویزیون ال سی دی پنحاه اینچم پودر شد.ممنون یک رانمایی بفرمایید چکار کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتیاد شما از دلایل دادن حق طلاق به زوجه میباشد. تا زمانیکه با شما در یک منزل سکونت دارد بمنزله نفقه قلمداد میشود. و جهت پرداخت مهریه درخواست اعسار دهید.

امکان توقیف سهم الارث شما وجود دارد زیرا با فوت مالک ارث اتوماتیک منتقل میشود، برای مهریه هم میتونید دادخواست اعسار بدید و قسطی بپردازید.

درود بر شما، در خصوص مهریه اگر حکم قطعی صادر شد، اعسار بزنید، در مورد نفقه هم زندگی مشترک نشان از پرداخت دارد، لکن بهتر است مبلغی به حساب ایشان پرداخت کنید تا موجب شکایت ترک انفاق نشود.

سلام. دادخواست اعسار و تقسیط مهریه بده. یک استشهاد محلی مبنی بر اینکه درآمد شما کم می باشد و نمی توانید یکجا مهریه رو پرداخت کنید. چهار شاهد داشته باشید.
تا زمانی که ارثیه به نام شما سند نخورده نمی تواند از شما بگیرد. به شرطی که در دادگاه هم اقرار به ارث بری نکنی.
یادتون باش چون حق طلاق با شماست. اگر بخواهد جدا شود شما هم می توانید از این حربه به نفع خود تون استفاده کنید.
در پایان ::اگر با همسرتان روراست باشید و به یک مشاور خانواده مراجعه کنید. ان شاا... این مسئله قابل حل خواهد بود

درود
در خصوص مهریه بعد از صدور اجراییه دادخواست اعسار بدید و برای نفقه هم بهتر هست مبلغی ماه به ماه واریز کنید که به جرم ترک انفاق شکایت نکنند.

با درود
مهریه اگر حکم قطعی صادر شده است اعسار دهید.
نفقه را زوجه باید ثابت کند که پرداخت نشده، زندگی مشترک نشان از تادیه نفقه از جانب شماست.
اگر در مطالبه نفقه محکوم شوید، اعسار دهید.

با سلام ایشان میتواند مهریه به نرخ روز را از شما دریافت کند و بابت نفقه نیز اگر در منزل شما سکونت داشته است شما استشهادیه مبنی بر همین موضوع تنظیم نمایید تا به علت نفقه محکوم نشوید .