میتونم تا حکم جلب صادر نشده درخواست اعسار بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۶ #68378610

سلام.بنده یه خانم ۳۰ ساله هستم شوهرم کارش بازاری بخاطر حساباش من مجبور شدم برای یه وام دسته چک بگیرم. بعد چند تا چک از طرف من دادیم دست صاحب مغازه بجای کرایه مغازه. بعد چند ماه صاحب مغازه شوهرم بخاطر چکای من انداختن زندان. شوهرم درخواست قسط بندی داده ۳ماهه زندان هستش.الان دادگاه اجرای حکم به نفع صاحب مغازه که اومده از من شکایت کرده صادر کرده.الان من میتونم تا حکم جلب صادر نشده درخواست اعسار بدم و اینکه میتونم ازشون به جرم خیانت در امانت که از یه طرف شوهرم بخاطر چکها انداخته زندان از طرف دیگه هم علیه من داره حکم جلب میگیره شکایت کنم؟خواهش میکنم جواب بدید راهنماییم کنید پای زندگیم وسطه

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اعسار به محض محکومیت میتوانید اقدام نمایید یا در زمان صدور اجرائیه و نیز بعد از آن ، حتی اگر شخص در حبس باشد .چنانچه چک متعلق به شما بوده و در دست صاحب مغازه ، دلیل حبس شوهر شما چیست ؟ اگر شوهرتان پشت چک را بعنوان ضامن امضا نموده باشد و بخاطر ضمانت حبس شده ، در اینصورت خیانت در امانت محسوب نخواهد شد.

-- امکان درخواست اعسار وجود دارد .
-- موضوعی که در مورد اقدام شاکی ذکر کرده اید مشمول خیانت در امانت نمی باشد .

بله شما میتوانید دادخواست اعسار بدهید و نیازی نیست پس از اجرایی شدن پرونده باشد. بعد از صدور رای میتوانید اعسار بدهید. بحث خیانت در امانت نیز اگر بر‌مبنای دلیل و مدرک باشد و بتوانید اثبات کنید چکها امانی بوده بله میتوانید شکایت کنید

با سلام
برای اعسار به محض محکومیت میتوانید اقدان نمایید یا در زمان صدور اجرائیه و نیز بعد از ان ، حتی اگر شخص در حبس باشد .
اگر چک متعلق به شما بوده و در دست صاحب مغازه ، چرا شوهر شما را به حبس کرده اند ؟ اگر شوهرتان پشت چک را بعنوان ضامن امضا نموده باشد و بخاطر ضمانت حبس شده ، در اینصورت خیانت در امانت محسوب نخواهد شد.

سلام
برای این که جلب نشوید، حداکثر ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه چک‌ها می بایست تقاضای اعسار بدهید.