چگونه رابطه نامشروع همسرم را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #68367

باسلام خسته نباشد
درخصوص اعتراض به شکایت رابطه نامشروع شوهرم باخانمی از شما کمک می خواهم ،شوهرم با خانمی از زمانی که من متوجه شدم به شماره ای در تماس بود وهست
من درشکایت که داشته ام در رابطه با رابطه نامشروع از شوهرم واین خانم ۳نفرشاهد داشتم که آنها را دیده بودند درمکان عمومی وطوری که قابل تشخیص بود رابطه خیلی صمیمی ونزدیکی دارند
شاهد ۱و۲ بردار وخانم بردارم بود که آنها را در یکی از خیابانهای خیلی شلوغ سوار بر موتور بوده اند دیده وخانمی که باشوهرم هست پشت سر شوهرم نشست بوده وکامل دستانش به کمر شوهرم بودکه با برادرم رو در رو شدن وخانم بردارم هم همراهش بود شاهد۲ تمام اینها روبرای قاضی گفته اند
شاهد۲ در سالن انتظار یک بیمارستان نسبتا بزرگی دیده است که روی صندلی کنار شوهرم نشسته بوده این خانم وشوهرم دستش روی شانه های این خانم ودست دیگرش دستش راه گرفته وحتی پاهایشان رو هم انداخته بودن وطوری بود که هرکسی می دیده به ارتباط ان شک می کرده وبازهم شاهد سوم تمام اینها رو به قاضی گفته اند شاهد۳ خانم بود از دوستان خانم برادرم هست
وحتی شماره تلفن شوهرم واین خانم رادرشکایت رابطه نامشروع اعلام کرده ام ولی قاضی پرونده دستور ریزه مکالمات واس ام اس ها را نداده است
قاضی رای صادره را به علت نداشتن دلایل کافی و منع تعقیب کردو من ۲روز دیگر وقت اعتراض دارم.
حال از شما کمک می خواهم من اعتراض بزنم ؟کار ساز هست؟وچه طور اثبات کنم این رابطه را؟ وچه طور درخواست پرینت خط شوهرم راه بدم که خودش اثبات کننده تمام حرفهای من است؟ودیگر اینکه این شماره خط همراهی که شوهرم دارد بنام خواهرش است وبنام خودش نیست ولی از قبل ازدواج مون حدودا ۷سال هست دستش هست. امکانش هست چون بنام خودش نیست پرینت نگیرند؟
درکل چکار کنم تاثابت کنم این رابطه را؟
قابل ذکر است من و همسرم جدا زندگی می کنیم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا در اثبات رابطه نامشروع محاکم‌ سخت می گیرند بخاطر حفظ کیان خانواده