خانمم میگه نکاح رو فسخ میکنم، میتونه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۲ #68330152

سلام و درود
خانم من بهم گفت که برای اینکه شخصیتش حفظ بشه و کم نیاره به من گفت مدرک تحصیلی تو رو لیسانس بگو در حالی که من دیپلم بودم و من این کار رو انجام دادم و فقط در قسمت مشخصات عقدنامه مدرکم لیسانس نوشته شد در حالی که دیپلمم..حالا اختلاف سر موضوع دیگه ای پیش اومده و خانمم میخواد از این قضیه سوءاستفاده کنه و میگه نکاح رو فسخ میکنم. میتونه؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحی که دادید در رویه محاکم قضایی بدلیل اینکه زوج گفته لیسانس هستم ولی دیپلم بوده نکاح فسخ ممکن نخواهد شد
دلایل مختلفی دارند که اینجا نمیشه نوشت

در این خصوص و باشرایط ذکر شده نکاح قابل فسخ نیست.

با سلام ، مطابق قوانین در صورتی که اثبات گردد ازدواج بر مبنای این شرط بوده و از موارد مهم بوده است ، امکان صدور حکم فسخ نکاح بر اساس تدلیس اخیر خواهد بود؛ شما باید ادعای خود را با شواهد معتبر برای رد درخواست خانم اثبات نمایید، آرزوی عاقبت بخیری.

سلام. فسخ نکاح با استناد به این موضوع امکان ندارد.

با سلام باید ثابت کنید وگرنه تدلیس و طلاق فقط یه موردی به نفع شما میشه اگر تدلیس و فسخ بشه

در صورتی ک مبنای ازدواج طبق مدرک شما باشد امکان فسخ وجود دارد در غیر اینصورت بعید است ..

در این خصوص نکاح قابل فسخ نیست