تقاضای کاهش حبس تعلیقی چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۱ #68248815

سلام اینجانب قبلا دوسال حبس که البته ۱۸ ماه تعلیق خورده بود. طبق قاتون کاهش مجازاتها ۲ سال حبسم به ۷ ماه تقلیل ولی تعلیقش ۱۸ ماه باقی موند. روشی که بتون حبس تعلیقی رو مدتشو کاهش بدم چه شکلی است؟ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، چنانچه حبس تعلیق شود، قابل کاهش نخواهد بود.

ماده ۵۵۲ - هرگاه محکوم‌علیه پس از سپری شدن حداقل شش ماه از مدت تعلیق اجرای مجازات، به طور مستمر حسن اخلاق و رفتار نشان دهد، قاضی اجرای احکام کیفری، مراتب را با پیشنهاد کاهش مدت تعلیق یا لغو تمام یا برخی از دستورهای تعیین شده به دادگاه صادرکننده حکم اعلام می‌کند. دادگاه در وقت فوق­العاده در مورد پیشنهاد قاضی اجرای احکام کیفری تصمیم می‌گیرد.

تبصره - در صورت عدم پذیرش پیشنهاد از سوی دادگاه، قاضی اجرای احکام کیفری می تواند هر دو ماه یک بار مجددا اجرای این ماده را به دادگاه پیشنهاد نماید.

سلام و درود
در صورت تعلیق قابل کاهش نیست
موفق و موید باشید

درصورتیکه حکم شما تعلیق شده گاهش نمی یابد

انواع تعلیق مجازات تعلیق مجازات دو قسم دارد
تعلیق ساده
در این نوع از تعلیق مجرم درمدت مشخصی اززمان و بی‌هیچ قید و شرطی ازمجازات جرم خود معاف می‌شود و چنانچه که دراین مدت معین جرم جدیدی مرتکب نشود از تحمل مجازات کاملا معاف می‌شود وگرنه باید مجازات مورد حکم اجرا شود
تعلیق مراقبتی
در تعلیق مراقبتی مجازات، مجرم علاوه بر رعایت شرایط تعلیق ساده، باید الزاماتی را، در مدت معینی، از طرف دادگاه رعایت نماید در صورت انجام دستورات دادگاه از مجازات معاف می‌شود و در غیر این صورت مجازات می‌شود
شرایط تعلیق اجرای مجازات براساس قانون جدید
دادگاه صادر کننده‌ی حکم برای به‌کارگرفتن تعلیق اجرای مجازات محدودیت‌هایی دارد و پس از احراز بعضی از شرایط شکلی یا ماهوی اختیار اجرای تعلیق مجازات را دارد
شرایط ماهوی تعلیق مجازات
الف. محکومیت‌های تعزیری؛ اولین شرط تعلیق مجازات در قانون مجازات اسلامی، تعزیری بودن محکومیت مجرم است. در مجازات حدی تعلیق مجازات وجود ندارد زیرا حد پس ازاثبات باید اجرا شود

سلام
اگر حبس تعلیق شود دیگر کاهش نمی یابد.