آیا با وجود اینکه شرکت مسئولیت محدود است و تعهداتش به مبلغ ۱۰ میلیون تومان به ثبت رسیده، شرکت لیزینگ میتواند جریمه را از ما اخذ کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۶ #68229262

سلام .
بنده یک شرکت با مسئولیت محدود دارم که سرمایه شرکت ۱۰میلیون تومان ثبت شده. چند سال پیش یک خودرو به صورت قسطی خریدم که ۱۳ میلیون تومان چک شرکت را دادم و خودرو هم بنام شرکت است. متاسفانه چکها به موقع پاس نشد.... پس از مدتی اصل مبلغ چکها را واریز کردم ولی شرکت لیزینگ کننده بابت دیرکرد ۲۰ میلیون تومان جریمه میخواد.
آیا با وجود اینکه شرکت مسولیت محدود است و تعهداتش به مبلغ ۱۰ میلیون تومان به ثبت رسیده، شرکت لیزینگ میتواند جریمه را از ما اخذ کند؟ با تشکر

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، مطالبه خسارات از شرکت و سهامداران تا میزان سهام خواهد بود

بله می تواند جرایم را از شرکت اخذ کند.

سلام
با توجه به این که طرف قرارداد لیزینگ شرکت است، لیزینگ تنها می تواند جرائم را از شرکت مطالبه نماید و مسئولیت شما در این خصوص، حداکثر به میزان ارزش اسمی سهم الشرکه شما خواهد بود.

طرف حساب لیزینگ شرکت است نه شما .