نامه از کلانتری برایم آمده در صورت عدم حضور چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۷۱ #68085861

از کلانتری محل جهت شکایتی که از من شده نامه ای جهت حضور در کلانتری به من داده شده . اما در آن تاریخ کار واجبی دارم و نمیتوانم بروم . در صورت عدم حضورم چه اتفاقی میافتد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از قبل به کلانتری مراجعه و مراتب را اعلام نمایید
ممکن است عدم حضور شما باعث شود شاکی هرگونه اظهاراتی علیه شما بکار ببرد و کار شما را برای دفاع بعدی سخت کند

سلام
در صورت امکان، پیش از موعد مقرر،در کلانتری حضور یافته و علت عدم حضور در تاریخ معین را اعلام نمایید و در جلسه دومی که مقرر میگردد حضور یابید.

سلام. برای بار اول اگر عذر موجهی داشته باشید. لطفا ماده ۱۷۸ قانون ایین دادرسی کیفری۱۳۹۲ رو ببینید تطبیق بدید با کارتون.باید عذرتون رو به کلانتری مربوطه اطلاع دهید درصورتی که قبول کردن برای بار دوم احضار میشید، که در صورتی که دوباره نرید جلب خواهید شد.. اکر برای باراولم عذرتون موجه نباشه یا اصلا عذری نداشته باشید، جلب خ.اهید شد