منظور از بدل مفید در ابلاغیه چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۸۹۱ #67953000

با سلام و خسته نباشید.
همسرم من دادخواست طلاق داده بعد از اولین جلسه حضضور در شورا این ابلاغیه آمده معنی پارگراف آخر متوجه نمیشم ممنون میشم کمک کنید.
« رای شورا »
در خصوص دادخواست آقای---------- فرزند ---------با وکالت آقای-------- به طرفیت خانم ----------- به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش به درخواست زوج نظر به اینکه به موجب ماده ۱۱ قانون
شوراهای حل اختالف مصوب ۹۴/۸/۱۰ مجلس شورای اسالمی خواسته معونه خارج از صالحیت شورای حل اختالف میباشد لذا شعبه مستند به ماده ۲۶ و ۲۷ قانون آیین دادرسی مدنی قرار عدم صالحیت به شایستگی رسیدگی محاکم عمومی و حقوقی تهران را صادر و اعالم میگردد . دفتر مقرر است بدل مفید تهیه و اصل پرونده جهت ارجاع به مرجع صالحیت دار ارسال شود.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم صلاحیت شورا پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال شده است

با سلام
به دلیل تشخیص دادگاه مبنی بر عدم صلاحیت در رسیدگی به پرونده و ارسال آن به دادگاه صالح یک نسخه از صفحات پرونده شما تهیه و در بایگانی نگه خواهند داشت.

با درود باید پرونده به دادگاه بعنوان مرجع صالح ارسال گردد.

درود
شورا برای بایگانی خودشان پرونده بدل تهیه می کنند و بایگانی می کنند.

با سلام
یعنی کپی اوراق مفید پرونده در بایگانی شورا نگهداری و اصل پرونده به مرجع صالح ارسال گردد.

درود
منطظور از بدل مفید این است که قبل از ارسال پرونده به دادگاه یک نسخه از صفحات پرونده به عنوان بدل در شعبه ی شورا تهیه و نگهداری شود ‌

یعنی برگ های به درد بخور پرونده جهت نگهداری در بایگانی شورا نگهداری و اصل پرونده به مرجع صلاحیتدار قضایی تهران ارجارع شود