آیا اموال او توقیف میشوند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۷ #67682838

سلام وقت بخیر بنده معلم بازنشسته هستم ۲۰ سال پیش یک فردی رو مبلغ یک میلیون و ششصد هزار تومان ضامن شدم که پس از رسیدن مبلغ به بیست میلیون تومان الان نزدیک ۹ سال است کسر حقوق شده ام و اعلام وصول شد اقساط تمام شدند خواستم بدونم راه پیگیری آن از دادگاه چگونه است؟ و میتونم پولم رو با جریمه و دیرکرد بر حسب نرخ روز دریافت کنم... ضمنا مضمون دارای حقوق بالا از وزارت کشور و جدیدا بازنشست شده است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله
باید دادخواست تنظیم مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدید

باسلام
بله شما با اقامه دعوی علیه شخص دادخواست مطالبه اصل وجه با تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی اقدام نمایید و در صورت داشتن اموال دستور توقیف و در غیر اینصورت توقیف حقوق ایشان را از دادگاه تقاضا نمایید.

سلام .دادخواست مطالبه وجه داده و رسید های پرداخت را به عنوان سند پرداخت استفاده نمایید.

دادخواست مطالبه دهید........