میگه خونمو بده و شکایت میکنم؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۱۲ #67622383

درود
من و همسرم موقع خرید خانه که مسکن مهر میباشد خانه را سه دانگ سه دانگ خریدیم و من پول دادم و مبایعه نامه برای سه دانگ اول دارم
و بعد از مدتی که همسرم طی بدهی هایی که به من داشتند قبول کردن که سه دانگ خودشو به نام من بزنه پول رد و بدل شده و وکالت نامه محضری انجام شده و حق عزل وکیل از خودش سلب کرده ولی مبایعخ نامه سه دانگ بعدی ندارم و من وام خانه تسویه کردم حالا زده زیر حرفش و به مشکل خوردیم که میگ خونمو بده و شکایت میکنم و میگ کولر و پکیج و شیرآلات باید بدی به من یا میگ من خونه رنگ کردم پولشو باید بدی

آیا میتونه؟ و راه به جایی میبره
لطغا کمکم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست مطالبه وجه بابت هزینه هایی که انجام داده اید بدهید

اگر سند بنام شماست جای نگرانی نیست اما همسرتان می تواند به استناد مدارک هزینه هاشو مطالبه کند

با سلام اگر شما از وکالتنامه استفاده کرده اید و در حال حاضر ملک به نام شما هست زوجه میتواند تقاضای مطالبه وجه نماید که شما نیز میتوانید دفاعیات لازم را مطرح نمایید.

خانه با سند رسمی بشما منتقل شده نمیتواند مدعی حقی بر خانه باشد در مورد سایر موارد باید بررسی شود

درود
درصورتی که قرارداد یاوهر مدرکی دال برقبض اقباض مبیع وثمن دردست دارین کاری بجای نمیبره ولیکن اگر با اجازه خودتون اقدام تعمیر یا تجهیز منزل کرده باشد حق مطالبه دارد

با سلام و ارادت در مورد ۳ دانگی که مبایعه نامه دارید که هیچ اما اگر در محضر وکالتنامه را به علت خرید خانه و زدن سند به نام شما نوشته اند و فیش های واریزی را نیز دارید که خیر اما در مورد لوازماتی که ایشان خریده و نصب کردند هر جور توافق نمودید به همان صورت می باشد اگر در جایی ذکر شده که ایشان باید خانه را تکمیل با اوازمات تحویل شما می دادند که هیچ در غیر اینصورت باید هزینه آنها را باید بدهید

درود
وکالت حتی بلاعزل به منزله انتقال مالکیت نیست ! اگر همسرتان بابت سه دانگ خودشان مبایعه دارند و صرفا به شما وکالت فروش دادند ، در صورت انتقال سه دانگ ایشان به خود، میتوانند مبلغ فروش ملک را از شما به عنوان وکیل مطالبه نمایند .‌