با رابطه صورت گرفته، امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۱ #67586077

سلام ببخشید دختری که از مقعد رابطه داشته اگه دختر بخواد از اون مسر شکایت کنه نتیجه شکایت چیه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر از ناحیه همسرتان باشد نیز میتوانید

رابطه مقعدی با گذشت زمان نیز مشخص می شود
فقط شکایتی که شما می کنید نباید رضایت شما در شکایت مطرح شود در این صورت به نتیجه می رسید

با مراجعه به پزشکی قانونی رابطه داشتن شما تایید میگردد اما به شاهد و گواه در قانون ثبت شده نیاز است

با سلام
بله اگر مدت زمان مورد نیاز را که دخول توسط شخص تشخیص داده میشود( توسط پزشکی قانونی ) از بین نرفته باشد

با عرض سلام اثبات این رابطه خیلی مشکل است اگر اقرار نکند و شهودی وجود نداشته باشد شکایت بی نتیجه است و فقط باعث از بین رفتن آبروی شما می شود

سلام
اگر رابطه به عنف و زور باید میتواند شکایت کند که حکم سنگینی(احتمالا اعدام)صادر میشود
اما اگر با رضایت دختر صورت گرفته دختر خودش هم متهم مجرم و در صورت اثبات محکوم خواهد شد
ضمنا در صورت عدم توانایی اثبات هر یک از موضوعات فوق طرف مقابل میتواند بر علیه دختر شکایت کیفری همچون قذف مطرح کند که مستوجب۸۰ضربه شلاق حدی است