تا چند وقت سیستم سراسری سابقه وی را نشان میدهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۳ #67572447

باسلام و درود خدمت بزرگواران عزیز و ازجمند..
بنده اولین جرم که متهم سرقت شدم و از سوی دادستان دادگستری مشخص شد، که سه روز در زندان بودم تبرئه شدم و هیچگونه سابقه ندارم و مشخص شد در پرونده ام.. حال میخاستم از شما سروران گرامی خواستار شوم تا چه مدت از زمان تبرئه تا کی سیستم سراسری سابقه را نشان میدهد.. با تشکر از شما عزیزان گرانقدر عالی مقام که ما یه افتخار ما هستید. با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برائت حاصل کردین دیگردرسامانه سوسابقه نمی شود

وقتی تبرئه شدید سابقه ای ثبت نمی گردد

درود
شما سابقه کیفری ندارید.

با سلام و احترام
نظر به حکم برائت برای شما سابقه ثبت نشده در سجل کیفری

درود بر شما، چنانچه تبرئه شده باشید، سابقه ای درج نخواهد شد.

باسلام درصورتی که تبریه شده اید برای شما سو پیشینه ثبت نخواهد شد.

اگر تبرئه شدید سابقه ای ثبت نمیشود