چرا بازپرس فیش حقوقی بازنشستگان و جواز کسب را جهت کفالت قبول نکرده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۱ #67551161

چرا بازپرس فقط فیش حقوقی کارمند رسمی را قبول کرده اند و جواز کسب و سند و فیش فرد بازنشسته را قبول نکرده اند؟ ایا این قانونی است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل بازپرس قانونی است ، چونکه طبق تبصره یک ماده ۹۶ اجرای احکام مدنی، توقیف حقوق بازنشسته در صورتی امکان پذیر است که خود ایشان بدهکار باشند ، لذا وقتی شخص بازنشسته ضامن شود ، طبق این ماده ، دادستان نمی تواند حقوق وی را توقیف کند چون بدهی مربوط به ایشان نیست.
لذا اینکه بازپرس مختار است در پذیرفتن یا نپذیرفتن ضمانت بازنشسته، اظهارنظر غلطی است.

سلام، پذیرفتن ضامن پس از صدور قرار کفالت یا وثیقه بعهده بازپرس یا دادیار هست و می‌توانند که گاهی ضامنی که معرفی می‌شود نپذیرن