شوهرم میخواد از من شکایت با عنوان رابطه نامشروع کند؛ آیا میتونه یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۵ #67457477

سلام.
من حدود ۸ ماه پیش با یک آقایی آشنا شدم و حدود چند ماهی با هم رابطه داشتیم اما جنسی نبود و فقط پیامکی و در حال حاضر حدود یکماهی هست که هیچگونه رابطه پیامکی نداریم و خط من خاموش است و تمامی پیامها حذف کردم و خط رو انداختم دور و مالک خط هم من نیستم الان شوهرم میخواد از من شکایت با عنوان رابطه نامشروع و حتی شماره اون طرف رو هم نداره. و من هم مالک خط نیستم خواستم بدونم آیا میتونه یا نه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند که سیمکارت از بین رفته و متعلق به شما نباشد اما با اوضاع و شواهد موجود دادگاه میتواند شما را به رابطه نامشروع محکوم نماید

با توجه به توضیحات شما اثبات جرم توسط ایشان بسیار دشوار است و بعید به نظر میرسد

با سلام و احترام
صرف رابطه کافی است نیاز به روابط جسمی نیست
میتوانند علیه شما شکوائیه روابط نامشروع تنظیم و طرح کنند ولی باید ادله ای دال بر این امر داشته باشند که اثبات آن مشکل است

با سلام
همسر شما می‌تواند شکایت رابطه نامشروع علیه شما مطرح کند.
اما در صورتی شما محکوم خواهید شد که بتواند ادله معتبری برای انجام جرم توسط شما ارائه دهد
با توجه به اینکه خط به نام شما نبوده است.و شماره طرف مقابل را نیز ندارد.اثبات جرم توسط ایشان بسیار دشوار است و به احتمال زیاد نمیتوانند این جرم را به اثبات برسانند

در صورت اثبات بله
ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ شامل دو بخش مختلف است و بخش اول ناظر بر روابط نامشروع و بخش دوم ناظر بر عمل منافی عفت است و در خصوص روابط نامشروع، ارتباط فیزیکی بدنی، شرط نیست.

با سلام.با توجه به اینکه شما مالک خط نیستید بعید است به نتیجه برسند ولی در صورتی که استفاده شما از آن خط را ثابت کنند، می‌توانند پیگیر موضوع شوند.