میتواند بدون اجازه پدر ازدواج کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۴ #67370007

دختری که قبلا باکرگیشو از دست داده ولی عمل کرده باشه الان میتونه بدون اجازع پدر با فرد دیگری که موضوع را میداند ازدواج کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
و جراحی شما خلاف قاعده و قوانین می باشد.مگر به دلایل پزشکی صورت گرفته باشد و دستور پزشک
بصورت کلی ازدواج دختر باکره منوط به اذن پدر است .

اگر ازاله بکارت شما در اثر عاملی غیر از دخول جنسی بوده یا هم اکنون به واسطه عمل جراحی باکره محسوب شوید برای ازدواج نیازمند اذن ولی خواهید بود .

با سلام
مطابق قانون ازدواج دختر باکره نیاز به اذن پدر دارد.

در صورتی که باکره نباشد نیاز به اجازه پدر نیست.