حکم حقوقی برای معامله با فرد محجور چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۷ #67360255

با سلام
در آبان سال ۱۳۹۸ یکی از اقوام نزدیک با علم به اینکه پدر بنده مبتلا به دمانس می باشد و به لحاظ عقلی قدرت تصمیم گیری صحیح ندارد با فریب ایشان و مخفی کردن ایشان در خانه اش به بهانه حمایت خودرو وی را به نصف قیمت روز و با شرایط چک یکساله معامله می کند که حتی به دلیل ابتلا به این بیماری پدرم به اظهار خودش دلیل حضور در دفترخانه را هم نمی دانست ، من پس از اطلاع از ماجرا هیچکدام از چک ها را وصول نکردم و از دادگاه تقاضای حجر نمودم که مهر ماه ۱۳۹۹ این حکم از ابتدای سال ۱۳۹۷ صادر شد . لذا با توجه به اینکه فرد مذکور و دیگر اقوام نسبت به وضعیت جسمانی پدر آگاهی داشتند و شرایط معامله گواه سوءاستفاده ایشان از پدرم می باشد و با وجود مذاکرات هنوز حاضر به برگرداندن خودرو نمی باشد آیا می توان شکایت کیفری از فرد معامله کننده تنظیم نمود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، شما می توانید از جنبه ی کیفری(ضعف نفس) و نیز جنبه ی حقوقی(ابطال قرارداد) اقدام کنید؛ آرزوی بهروزی.

شما می توانید شکایت کیفری سو استفاده از ضعف نفس و همچنین دادخواست بطلان معامله صورت گرفته را مطرح نمایید

معامله با فرد محجور با اثبات محجوریت وی باطل هست میتوانید شکایت کیفری نیز علیه ایشان تنظیم نمایید

سلام . شکایت سواستفاده از ضعف نفس اشخاص را در صورت داشتن مدارک می تونید مطرح کنید

هم می توانید شکایت کیفری مبنی برسواستفاده ازمحجوروهم دادخواست ابطال معامله راپیگیری کنید

سلام
دادخواست اعلام ابطال معامله و شکایت کیفری ثبت کنید

شکایت کیفری سو استفاده از ضعف نفس کنید هم چنین دادخواست بطلان معامله دهید