آیا امکان داره جهت سواستفاده از من وکالت تام گرفته باشه یا جهت انجام امور خلاف در بانک این امضا ها را گرفته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳ #67322871

برادر یکی از دوستان من در یکی از بانک ها مشغول به کار می باشد دوست من جهت دریافت وام ۵۰ میلیونی از من خواست تا به همراه او به یکی از شعبات بانک رفته و کلی امضا پای اوراقی که آنها را مطالعه نکردم گرفت حالا میخواهم بدون ایا امکن داره این دوست جهت سو استفاده از من وکالت تام از من گرفته باشه یا جهت انجام امور خلاف در بانک این امضا ها را گرفته باشد؟ در صورت مثبت بودن جواب راهی برای ابطال امضا ها می باشد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برابر وکالتنامه بله ، باید وکالتنامه مختصر باشد و حاوی مطالبی باشد که لحاظ موارد حقوقی را دارا باشد مشاوره تلفنی جهت تتمیم و اطلاع پیشنهاد می گردد