آیا مکالمات تلفنی دلیل محکمه پسندی برای اثبات عدم رابطه می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۶ #67212517

سلام آیامکالمات تلفنی ضبط می شوند چون فردی با خط خانمش به من زنگ زده وحالا مدعی است بین من وخانمش بوده وبا این دوسه تماس زندگی اورا خراب کرده ام میخواستم برای رفع اتهام وارده از دادگاه در خواست اصل مکالمه بدهم که مشخص شود بین من واوبوده و خیر بین من وخانمش .ایا کل صحبتهای انجام شده از طریق مخابرات قابل ارایه به دادگاه هست؟ویا تمام صحبتهای انجام شده به صورت نوشتاری موجود می باشد؟ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز شما خودتون جواب خودتونو دادین ..در اولین قسمت متن سوالتون نوشتین با خط خانمش بمن زنگ زده پس طبیعتا از طرف شما تماسی صورت نگرفته طبیعتا با این فرض شکایت طرف مقابل مختومه میباشدچون مزاحمتی صورت نگرفته است.