بابت این افتراها، بازداشتی های غیرقانونی و جبران خسارت از چه کسی و چه مرجعی باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #67178337

خواهشمندم خوب مطلب بخونید طبق کدوم ماده اقدام به شکایت کنم؟

(۱)بنده رو به اتهام خرید و فروش حمل آلات و ادوات مخصوص تولید استعمال مواد مخدر و سارق خودرو بدون حکم قضایی توسط گشت نیرو انتظامی در خیابان دستگیر و بازداشت کرده که بعد از اثبات مالکیت خودرو و رفع اتهام موادمخدر توسط قاضی کشیک بدون ضمانت آزاد شده و دستور آزادی خودرو صادر شد.
(۲)بعداز آزادی با مراجعه به کلانتری برای تحویل وسایل شخصی و خودرو مراجعه کرده و مجدد بازداشت شده به اتهام قدرت نمایی به مامور دولت حین خدمت (که نسبت به این اتهام مامورین به صورت شاکی خصوصی از بنده تشکیل پرونده دادند) که بعد از دستگیری به شعبه ۸ معرفی کرده که قرار منع تعقیب از سوی قاضی شعبه ۸ صادر شد و بدون هیچ قید و شرطی آزاد شدم.
(۳)معاون دادستان از بنده شکایت مطرح کرده و به شعبه ۱۱ دادیاری ارجاع داده و به اتهام سرقت مجدد تحت تعقیب قرار داده و مانع از رفع توقیفی خودرو شده و منتهی به قرار منع تعقیب شد و اتهام مواد مخدر در شعبه ۲ دادگاه مورد اتهام قرار گرفته و پرونده جدید از سوی معاون دادستان علیه اینجانب در شعبه ۲ دادگاه تشکیل داده شد و منتهی به معاف از کیفر اجرای احکام فرستاده شد و منتهی به مختومه پرونده صادرگردید.
(۴)بعد از تبرئه شدن نسبت به کل این پرونده ها و قرار نهایی اجرای احکام و مختومه شدن پرونده دادسرا هیچ قراری صادر نکرده و پرونده را(به دلیل اشتباه در ثبت از آمار کسر و بایگانی کرد)

بنده سابقه کیفری ندارم و در خصوص همه اتهام ها نه شاکی خصوصی داشتم و نه خودرو مورد کیفری داشته و حتی عدم خلافی همه صفر بوده، حالا بنده مدت زمان ۴ شبانه روز در بازداشت بوده و در آگاهی، شکنجه و موجب ضرب جرح توسط مامورین کلانتری قرار گرفته که توسط پزشک قانونی مورد تایید آسیب به دلیل ضرب و جرح ثابت شده از مورخ ۱۱/۲/۹۸ تا به کنون ۱/۵/۹۸· خودرو در پارکینگ توقیف می باشد رسید صادر شده از پارکینگ در خصوص وضعیت و وسایل خودرو بدون حضور بنده تکمیل شده و متاسفانه خودرو از لحاظ فنی و برقی مورد ایراد قرار گرفته و قسمتی از وسایل خودرو تعویض و به سرقت رفته.
دو عدد گوشی همراه اینجانب سالم بدون هیچ ایراد در کلانتری به مامورین تحویل داده و درحال حاضر یکی از تلفن همراه صفحه ال سی دی آن آسیب دیده و غیر قابل روشن شدن می باشد.
حالا بابت این افتراها بازداشتی های غیرقانونی و جبران خسارت از کی باید شکایت کرد؟
کلانتری،دادسرا،دادگاه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید مراتب را به اطلاع دفتر دادستانی کل کشور رسانده و طرح شکایت نمایید .

ادعای شکنجه برفرض اثبات ، ارتباطی به افتراء ندارد

شمادرمظان اتهام بودید وسوء قصدی وجودنداشته .
لذا شکایت افتراء بی نتیجه خواهد بود