مفهوم دستور قضایی زیر چه میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۶۱۴ #67163093

معنی این جمله چیست؟
دستور قضایی مبنی بر پرونده با حلول وقت یا اعلام جهات رد یا پرداخت دستمزد به نظر برسد و احضار متهم از طریق نشر آگهی و تجدید وقت نظارت در تاریخ ۰۶/۰۵/۱۳۹۸ صادر گردید.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستوری است که دادگاه به دفتر داده

دستور برای دفتر شعبه است و نکاتی را خواسته اند که انجام شود

دستور قضایی (دستوری که از طرف قااضی داده می شود) مبنی(با توجه به) بر پرونده با حلول وقت (رسیدن زمان ) یا اعلام جهات رد(بیان دلایلی که به استناد آن دلایل دعوای شما رد می شود) یا پرداخت دستمزد به نظر برسد (به قاضی اعلام شود) و احضار متهم از طریق نشر آگهی و تجدید وقت نظارت (وقتی دوباره برای رسیدگی قضایی) در تاریخ ۰۶/۰۵/۱۳۹۸ صادر گردید.

سلام قاضی وقت نظارتی تعیین نموده و به دفتر دستور داده تا موارد گفته شده در دستور را بررسی و حداکثر تا زمان وقت نظارت به وی اعلام نماید .

سلام
دستوری به دفتر صادر شده که موارد شکلی پرونده را چک کنند که آیا دستمزد کارشناس پرداخت شده یا خیر؟ همچنین دستور داده شد که از طریق نشر آگهی شاکی احضار شود.
همچنین وقت نظارت بعدی تعیین شود.( وقت نظارت زمان بعدی ایست که پرونده نزد مقام قضایی برده میشود)