در حکم ردمال کلاهبرداری، مبلغ باید به حساب دادگستری واریز شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۳ #67142711

با سلام، برادرم به جرم کلاهبرداری اینترنتی از سایر شهرها محکوم به رد مال شده و تمام حساب‌هاش مسدود هست. در حال حاضر ما برای پرداخت پول شکات باید با پلیس فتا در تماس باشیم یا به حساب دادگستری پول رو پرداخت کنیم؟ چون هیچ مشخصاتی از شکات نداریم. نه آدرس، نه شماره، فقط نام‌خانوادگی اون‌هارو می‌دونیم. لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنون.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
باید به حساب دادگستری واریز کنید برید اجرای احکام از اونجا پیگیری کنید

با سلام،از مرجع مسدودی موضوع را پیگیری کنید.

سلام صبر کنید تا حکم قطعی بشه
بعد برید تو اجرای احکام کیفری با قاضی صحبت کنید که میخایید پول رو پرداخت کنید
ایشون شماره حساب سپرده دادگستری رو بهتون میدن

سلام اگر رای قطعی شده است از طریق پرداخت به صندوق دادگستری در شعبه اجرای احکام اقدام نمایید و اگر هنوز به مرحله اجرا نرسیده است از طریق دادگاهی که صاحب شما مسدود شده است و شکواییه علیه شما ثبت شده اقدام کنید.

از طریق دادگاهی که حساب شمارا مسدود کرده و شکایت علیه شما ثبت شده اقدام نمایید.

با سلام
از طریق اجرای احکام وجه به حساب دادگستری واریز میگردد.

با درود ، لازم نیست که مشخصات شکایت را دقیق بدانید ، اگر حکم محکومیت قطعی شده ، پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام مربوطه ارجاع شده، محکوم یا هر شخص دیگری میتواند به اجرای احکام مربوطه مراجعه نمایند و طبق مفاد حکم قطعی ، رد مال ها را به حساب دادگستری واریز میکنید و رسید واریزی را هم اخذ می کنید