چک کردن دوربین همسایه؛ حکم قضایی لازم دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۸۳۲ #67139835

بنده ماشینم جلوی دوربین همسایه پارک بوده و روی ماشین خط انداخته اند و اکنون همسایه بمن نشون نمیده فیلم رو ... لطفا بفرمایید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید ودرخواست خودرا انجا مطرح کنید

باسلام میتوانید درخواست تامین دلیل نمایید و به دوربین های همسایه استناد نمایید.

سلام وقت بخیر
باید از طریق مرجع قضایی دستور داشته باشید.

با سلام
در این خصوص دستور مقام قضایی لازم است
میتوانید شکایت کنید و از مرجع قضایی درخواست کنید که دستور بررسی دوربین داده شود.البته تصمیم با مرجع قضایی است

با دستور قضایی ممکن است

الزاما باید از طریق مرجع قضایی دستور داشته باشید.

با سلام و احترام
الزام ایشان ممکن نیست
مگر اینکه مقام قضایی دستور دهد