آیا می توانم مبلغ بدهی وی را از روی سهمش بردارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۶ #67091087

با سلام
من چند سال پیش با شخصی قراردادی عادی مشارکت بین خودمان بستیم که بنده با حجم آورده سرمایه ۷۰ درصد و ایشان متناسب با آورده اش ۳۰ درصد از سهم کار بهشون تعلق بگیرد و توافق کردیم این سهم مشمول سود و ضرر و هزینه های جاریه و آتی کار میشود اکنون ایشان به دلایلی از پرداخت سهم خود از هزینه های کار سر باز میزند و با توجه به اینکه کار یک سالی اصطلاحا خوابیده بوده و درآمد و سودی نداشته و اکنون قصد فعالیت و راه اندازی آن را دارم و با این شرایط باید تمام هزینه های راه اندازی را خودم صد در صد متقبل شوم حال چگونه باید عمل کنم در رابطه با سهم شریکم که وی سهمش را نمیپردازد از هزینه ها، آیا می توانم مبلغ بدهی وی را از روی سهمش بردارم؟ (در قرارداد ذکر شده که اگر طرفی طی زمان بندی و مهلت در نظر گرفته شده برای پرداخت هزینه های کار عمل نکند طرف مقابل می تواند سهم طرف مستنکف را پرداخت و بدهی خود را به تناسب از محل سود طرف مقابل و یا از اصل سهم طرف مستنکف(در صورت عدم سود دهی) تسویه و تصرف به نفع خود بنماید با تایید نظر کارشناس) و شرطی بابت جلوگیری از رقیق سازی سهام شرکا در قرارداد در نظر گرفته نشده است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به پرداخت هزینه ها طبق قرارداد موجود نمایید و قید نمایید در صورت عدم پرداخت ،شما حق هر گونه تصمیمی را در این مورد خواهید داشت و در صورت عدم همکاری از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید

ابتدا نسبت به اخذ نظر کارشناس در قالب تامین دلیل مبنی بر مشخص نمودن سهام هر یک از شرکا اقدام نمایید و سپس مراتب را بوسیله اظهارنامه به اطلاع شریک برسانید و اجرای تعهدات فی مابین را مطالبه کنید و در صورت عدم همکاری ایشان طی تعهدات قراردادی اقدام نمایید