با چه عنوانی از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #66996955

سلام

امروز همکار قدیمم با من تماس گرفت و گفته پولی که پسر عموشون بدهکار هستم رو به حساب دوست دخترش واریز کنم،من هم موافقت نکردم و گفتم به حساب پسرعموت میزنم. چون از اون پول گرفتم،امروز ظهر یک سری پیامک تهدید آمیز فرستاد،اومد دم در خونه هر چقدر دوست داشت فحاشی و آبروریزی کرد با بردن اسم و فامیل من پیش اهل محل و همزمان به علت اینکه من بیرون نرفتم،به من پیامک های تهدید آمیز داد و از من خواست که بیرون بروم و با او دعوا کنم،اما بیرون نرفتم،قبل از رفتن با پیامک من رو به تهدید به آبروریزی نزد پدر و مادرم کرد و گفت که مجددا برمیگردد.

میخواستم ببینم چه عنوان شکایتی مناسب هست و چه میزان مجازات میشوند؟

ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با عنوان تهدید و فحاشی می توانید شکایت کنید البته باید برای اثبات ادعا شاهد معرفی کنید . چون پیامک دلیل محسوب نمی شود و فقط ره عنوان اماره می تواند به علم قاضی کمک کند .

با سلام
با توجه به گفته های ایشان می توانید تحت عنوان توهین ،تهدیدو حتی افترا و قذف شکایت کنید

میخواستم ببینم چه عنوان شکایتی مناسب هست و چه میزان مجازات میشوند؟
می توانید به اتهام تهدید و افترا از ایشان شکایت کنید ومجازات حبس هم دارد
ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ پیش‌بینی شده است که مقرر می‌دارد «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود»