چطور پولم رو از شخص پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۴ #66958347

پول رو طرف گرفته البته به نام فرد دیگری و الان میگ باید ۳۵۰ تومن دیگ واریز کنم براش تا یک پکیج نصب کنه روی کانالم و بعد کار انجام بده و غیر اینصورت کار انجام نمیدن و تمام مدارک واریزی و اسکرین ها هم موجوده و نزدیک دو دهفته معطل کردن و پولم رو هم پس نمیده و بعد از واریزی گفته باید این دیقدر دیگ هزینه کنم و فلان
چطوری طرح شکایت کنم و پولمو پس بگیرم ازش
با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .میتوانید مطالبه وجه بر علیه صاحب حساب مطرح کنید .ودرصورتی ک تمایل ب انجام تعهد از جانب متعهد هستید الزام ب ایفای تعهد مطرح گردد

سلام
ابتدا باید اظهارنامه تنظیم کرده و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد علیه نامبرده را مطرح نمایید.

سلام و درود، مناسب ‌می باشد که ابتدا با ارسال اظهارنامه ی رسمی انجام تعهد یا بازپرداخت وجه را مطالبه کنید و در صورت عدم تمکین به مراجع قانونی جهت اقامه ی دعوا رجوع نمایید؛ موفق باشید.

درابتدا بنظربنده به اتحادیه صنف مربوطه مراجعه و شکایت کنید و نیز اظهارنامه ارسال کرده و الزام به ایفای تعهد یا استرداد وجه را بخواهید
اگراقدامی دراینخصوص نکرد، نسبت به ثبت دادخواست و مطالبه وجه از طریق حقوقی اقدام کنید

با سلام
با ارسال اظهارنامه ای برای شخص ، ایشان را ملزم به ایفای تعهد و در نهایت مطالبه وجه نمایید
اگر همکاری ننمود از طریق مراجع قانونی برای این امر اقدام بفرمایید

سلام.ابتدا اظهارنامه و اخطار قانونی جهت ایفای تعهدات ارائه نمایید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست الزام به ایفای تعهد و ممطالبه کلیه خسارات و هزینه های دادرسی ارائه شود.

دادخواست الزام به ایفای تعهد علیه نامبرده را مطرح نمایید