اگر سرباز فراری شاکی خصوصی داشته باشه و کار به دادگاه کشیده بشه چه مراحلی رو باید طی کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۸۷ #66858965

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم سرباز فراری که ۳ سال از فرارش میگذره شاکی خصوصی داشته باشه و کار به دادگاه بکشه چه مراحلی رو باید طی کنه و به خاطر فراری بودن بازداشت میشه یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صلاحیت دادسرای سازمان قضایی نیروهای مسلح هستش

سربازان فراری نحوه محاسبات اضافه خدمت و فرار آنها با دادسرای نظام میباشد و چنانچه جرمی که خارج از سربازی انجام دهد با دادگاهها دادسرا میباشد لذا اگر شکایت مربوط به سربازی وی باشد به دادسرای نظامی توسط ضابطین دژبان مرکز دستگیر و تحویل داده میشوند موفق باشید

درصورتی سرباز شاکی خصوصد داشته اول به پرونده شاکی ایشان در شعبه مفتوحه رسیدگی میشود وبعد به جرم فرار از خدمت

درود بر شما، بعید است ضمن رسیدگی در دادسرا یا دادگاه های عمومی این مساله محرز شود، لکن چنانچه به هر دلیل احراز شود، بایستی به این جرم در سازمان قضایی نیروهای مسلح رسیدگی شود.

به جرم نظامی فرار او در سازمان قضایی نیروهای مسلح رسیدگی شده جرم عمومی در دادسرای عمومی، اما این در آن صورت است که دادسرا متوجه جرم فرار بشود و شخص را به دادسرای نظامی معرفی کند، معمولا چنین استعلامی انجام نمیگیرد اما در علم تئوری ممکن است پس احتمال آن در واقعیت هم وجود دارد

سلام
پرونده دردادسرای نظام تشکیل میشودومجازات حبس یااضافه خدمت تعیین میشودکه قابل اعتراض وتجدیدنظرخواهیست

درود:درمورد فرار نامبرده پرونده به دادسرای نظامی ارجاع داده می شود ،مجازات اضافه خدمت یاجزای نقدی، با توجه به اینکه فرارشان بیشتر از ۲سال میباشد مجدد دوره اموزشی را باید سپری نماید،سپس ادامه خدمت.