چگونگی عقد قرارداد موقت برای فعالیت به صورت دورکاری را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۶ #66817834

سلام وقت بخیر
میخواستم به عنوان ادمین در پیج اینستاگرام به صورت دورکاری فعالیت کنم، یعنی به عنوان مثال من شیراز هستم و کارفرما تهران و امکان ملاقات حضوری نیست، در این حالت امکان بستن قرارداد در فضا مجازی وجود داره؟ که تعهدی در قبال پرداخت حقوق به من داشته باشن؟ و قرارداد شامل چه بند هایی باید بشه ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. قرارداد باید حضوری باشد، در غیر این صورت، در شرایطی که موضوع مورد اختلاف قرار گیرد اثبات موضوع بسیار مشکل می باشد. در صورتی که شرکت معتبر باشد، می‌توانید از طریق ایمیل معتبر شرکت نیز مکاتبات را انجام دهید ولی به هیچ عنوان تضمین کننده حقوق شما در قرارداد نمی باشد!

با سلام
در قراردادها بایستی میزان کار و هزینه های مربوطه و دستمزد و نیز تمامی شرایط طرفین قید و به امضای طرفین قرارداد و نیز در صورت ممکن امضای شهود برسد

قرارداد حتما باید مهر یا امضا یا اثر انگشت طرفین باشد تا معتبر باشد

سلام
قرارداد مخصوص به زمینه فعالیت خود را تنظیم مینماییید