رابطه نا مشروع چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۲ #66816632

سلام خسته نباشید قبل از اینکه مشکلمو بگم اینو بگم که من اشتباه کردم میدونم من خلاف کار نیستم اولین و آخرین اشتباه زندگیم بود خواهش میکنم کمکم کنید زندگیم نابود شده.من با خانمی که همکار بودیم به خواست ایشون با هم آشنا شدیم و بینمون رابطه جنسی شکل گرفت من قصد رابطه جنسی نداشتم دختره به من گفت حلقویم میاد سر جاش با من رابطه جنسی برقرار کن ( میدونم منم اشتباه کردم نباید این کارو میکردم). ( ۱ ماه پیش) به خواست ایشون ولی از من شکایت کردن که بهشون تجاوز کردم و۳ روز زندان بودم الان با سند ۴۵۰میلیون آزاد شدم الان چیکار باید کنم. قبل از این که شکایت کنه گفتن ۴۰ میلیون پول بده تا شکایت نکنیم من نداشتم. یکبار دادگاه رفتیم و به قاضی گفتم خونه ایشون رفتم ولی با هم رابطه جنسی نداشتیم.ولی ایشون به قاضی گفت نمیدونستم نیت شوم و پلیدی داره به زور به من تجاوز کرد.خواهش میکنم کمکم کنید دارم نابود میشم.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اثبات نمایید ایشان به این امر رضایت داشتند به نفع شماست
بهتر است وکیل اخذ نمایید

با سلام، با توجه به شرحی که فرمودید امکان دفاع موثر وجود دارد.
صرف رضایت نامبرده در انجام موضوع را از تجاوز خارج و البته ممکن است به رابطه نامشروع محکوم گردید

با سلام و احترام
اگر این امر را اثبات کنند به مجازات بزه ارتکابی محکوم می شوید
اثبات این امر دشوار است حتما با وکیل مشورت کنید
و اینکه خود آن خانم این امر را خواستار بوده باید بتوانید اثبات کنید