میتوانم این مبلغ را در دادرسی مطرح کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۵ #66800214

با سلام شکایت فرار از دین کردم علیه بدهکار احکام قطعی من مبلغ ۱۱۰ میلیونه ولی طلب من بابت خسارت قراردادی تا الان مبلغ ۲۸۰ میلیون بابت عدم تحویل اپارتمان شده میتوانم این مبلغ را در دادرسی مطرح کنم یا همان مبلغ ۱۱۰ میلیون را؟ ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط مبلغی که مورد حکم قرار گرفته می توانید اقدام نمایید

در حال حاضر مبلغ ۱۱۰ میلیون قطعی شده و مورد حکم قرار گرفته است . اگر ادعای دیگری در خصوص استحقاق دریافت مبلغ بیشتری داشته باشید باید با طرح دعوی و اثبات موضوع در دادگاه ، رای قضایی دریافت نمایید تا با قطعی شدن آن امکان وصول داشته باشید .

سلام
فقط آن مبلغی که مورد حکم قرار گرفته است و قابلیت اجرا دارد یعنی همان ۱۱۰ میلیون تومان مگر اینکه علاوه بر ۱۱۰ میلیون تومان در حکم تصریح شده باشد که خسارات قراردادی نیز به مخزن روزانه یا ماهیانه محاسبه شود

فعلا فقط در مورد ۱۱۰ میلیون رای قطعی صادر شده است و ادعای شما در مورد ۲۸۰ میلیون به اثبات نرسیده است.