مدت زندانی باید در شهر خودم بگذرونم یا همون شهری که حکم صادر کرده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #66732515

سلام وقت بخیر
بنده به دو سال حبس محکوم شدم و حکم قطعی میباشد... مدت زمان اجرای احکام چند روزه و باید خودم برم زندان معرفی کنم یا جلب میاد و اینکه پرونده توی شهر دیگس و حکم صادر شده مدت زندانی باید در شهر خودم بگذرونم یا همون شهری که حکم صادر کرده؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
باید در زندان محل اقامت خود حبس را بگزرانید
موفق باشید

معمولا شهری که دادگاه شمارامحکوم کرده وباید درمهلتی کت دادگاه برای معرفی خود تعیین کرده حاضرشوید

سلام
مدت زمان اجرای احکام چند روزه و باید خودم برم زندان معرفی کنم///
پس از صدور رای مبنی بر محکومیت مجرم به اجرای مجازات حبس ، با ارسال پرونده به اجرای احکام می بایستی مجازات حبس صادره اجرا گردد.
همون شهری که حکم صادر کرده؟
تبصره ۳ ماده ۵۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری بیان میدارد:
درصورتی‌که محل اقامت محکوم به حبس، خارج از حوزه دادگاه صادرکننده حکم باشد، نامبرده برای تحمل ادامه حبس به زندان محل اقامت خود منتقل می‌شود؛ مگر اینکه این امر موجب مفسده باشد که در این صورت با تشخیص قاضی صادرکننده رای قطعی به نزدیک‌ترین زندان به محل اقامت خود منتقل می‌شود. هزینه انتقال از محل اعتبارات قوه قضاییه پرداخت می‌شود.
در حال حاضر به نظر میرسد که اعمال تبصره ۳ ماده ۵۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری منوط به درخواست محکوم علیه نباشد، بلکه قانونگذار محل اجرای حبس را حوزه اقامت محکوم علیه اعلام کرده است.