چه جوری و چه شکایتی باید بکنم که بتونم به سیم کارتم برسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۳ #66624412

سلام با عرض تشکر در مورد راهنمایتون بنده حدود شش سال بیش سیم کارت خط ثابت خریدم چون محل زندگیم شهرستان هست خواهر زاده چون تهران زندگی میکردن سیم کارتمو به نامش کردم حدود چند روز قبل با هم جر و بحث کریدم و بدون اجازه من سیم کارتو فروخت به مبلغ یک میلیون و بانصد فروخت سیم کارت سیم کارت کاریم بود و کلی از ادمها حتی شهرستانهای دیگه شمارمو دارن میشه راهنماییم کنید چه جوری و چه شکایتی باید بکنم که بتونم به سیم کارتم برسم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید مدرکی ارائه کنید که ادعایتان را اثبات نماید میتوانید با شکایت فروش مال غیر اقدام به طرح شکایت در دادسرای مربوطه در تهران نمائید . به نظر تنها راه اثبات ادعایتان تنظیم استشهادیه و معرفی شهودی باشد که در جریان پرداخت پول و خرید سیم کارت قرار دارند .