اسکرین شات دلیل محسوب می شود یا اماره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۱۱۵ #66612

سلام
من یک استاد دانشگاه خوش نام با 28سال سن هستم.
مادر یکی از,دانشجوهای من با من مدتی است تماس گرفته اند که شما از طریق تلفن و پیامک و تلگرام مبادرت به اغفال دختر من و حرفای نامشروع کردین.
سوال من اینه با توجه به اینکه مدارک ایشان شامل اسکرین شات از پیامک ها و اسکرین شات پیام های تلگرام و صدای ضبط شده است ایا این موارد ادله محکمه پسند هستند؟ از زمانی که ایشان میگن من مزاحم شدم حدود دو سال میگذرد و ساخت اسکرین شات هم با نرم افزارای فعلی کاری سهل است. ایا این موارد برای دادگاه قابل قبول است؟
بنده کاملا میدونم که از جانب من نبوده ولی گوشی,من در اختیار افراد بوده.
ممنون میشم سریع و کامل پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

صوت، تصویر، پیامک، فیلم و اسکرین شات را عموما و در بسیاری موارد به عنوان دلیل اصلی و قطعی نمی پذیرند و صرفا می توان به عنوان اماره (کمک به علم قاضی) به دادگاه ارائه داد.

اما در برخی موارد که در قانون پیش بینی شده است، موارد فوق به عنوان «ادله الکترونیکی» مورد پذیرش دادگاه است.

جهت راهنمایی بیشتر حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما

اصولا مواردی چون اسکرین شات، فیلم، صوت و ... جز امارات قضایی محسوب می شوند که در روند رسیدگی و صدور حکم منجر به علم قاضی می شوند. یعنی به طور مستقل دلیل محسوب نمی شوند ولی اگر منجر به علم قاضی شوند راه گشا خواهند بود.

موید باشید