هنوز خبری نیست از نیابت؛ باید چه کار کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴۷ #66597430

گوشی من دزدیده شده بعد از ردیابی و شکایت مشخصات نفر معلوم شد ولی نفر تهران می باشد پس پرونده از بندرعباس به تهران نیابت داده شد ول هنوز خبری نیست از نیابت تا امروز ۲۰ روز می گذرد حال باید چه کار کرد

مشاوره حقوقی سرقت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عودت پرونده از دادگاه مجری نیابت زمان بر هست لذا تعیین تاریخ دقیق ممکن نیست. روند کار پرونده را بررسی کنید و یا به شعبه دادگاه مراجعه کنید.

می بایست حضوری مراجعه و روند کار را پیگیری نمایید

سلام .انجام‌نیابت زمان بر هست از طرفی زمان دقیق قابل پیش بینی نیست با مراجعه با سایت عدل ایران روند کار پرونده را پیگیر و از مراحل و اقدامات انجام شده مطلع شوید

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید وروندرسیدگی را مطالعه بفرمائید
قطعا بااین اوضاع کرونا رسیدگی پرونده ها باتاخیر صورت می گیرد

با توجه به کثرت پرونده ها و بیماری کرونا این امر طبیعی است و زمان دقیق قابل پیش بینی نیست

باسلام
دوست عزیز زمان رسیدگی و نتیجه نهایی قابل پیش بینی نمی باشد لذا بستگی به شعبه و عوامل دیگری دارد بهتر است از طریق شعبه پیگیری نمائید موفق باشید

با درود..
در اینخصوص با مراجعه به دادگاه روند پرونده و نتیجه نیابت را پیگیری نمایید..
موفق باشید..