فروش گوشی موبایل تقلبی را چگونه میتوانم پیگیری کنم و پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۱ #66579603

با سلام ؛
من از آقایی که ادعا میکرد زنش پا به ماه است و در بیمارستان بستری می باشد ، گوشی همراهی را طبق فاکتوری که در دست داشت خریدم ، بعد که تحویل گرفتم جای فاکتور کاغذ سفید یافتم ، مبلغ چهار میلیون ریال نقدی و مبلغ دو میلیون و ششصد هزار تومان هم کارت به کارت کردم و شماره تلفن همراهی هم ازش گرفتم که دو دفعه تماس گرفتم با ایشان و بعد از دستگاه تلفنش را خاموش کرد .
لطفا بفرمائید می توانم به حقم برسم و آیا با توجه به این که من راننده ترانزیت هستم و اصلا وقت رفتن به دادسرا ها را ندارم چکار کنم.
لطفا مرا راهنمایی فرمایید.
سپاسگزارم خیلی متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. در صورتی که شخص طوری وانمود کرده باشد که فاکتور موبایل صحیح است مثلا اینکه موبایل فاکتور دارد و اینکه گوشی اصل است میتونی از فاکتورش بفهمی با مجموع اوضاع و احوالات میتونید شکایت کلاهبرداری مطرح کنید گرچه اثباتش برایتان مشکل میشود و لی خب بازم تلاش خود را بکنید. و اینکه اگر قبل فاکتور پول را به حساب ریخته باشید که دیگر نمیتوانید تحت عنوان کلاهبرداری اقامه دعوا بکنید چون شرایطش رو ندارید. اما اگر بعدش بوده اقدام بفرمایید. اگر شاهد هم کسی یود بهش در شکایتتان اشاره بفرمایید.و اینکه شما وقت ندارید. الان میتونید شکایتتون رو در دفتر خدمات قضایی مطرح کنید. یه نیم ساعت وقتتان گرفته میشود . بعدش هر وقت جلسه رسیدگی در دادسرا یا دادگاه تشکیل شود به شما قبل از تشکیل اطلاع داده شده و میتونید وقتتون رو تنظیم کنید. میتونید به شورای حل اختلافم رفته و دادخواستی تحت عنوان فسخ به عنوان خیار تدلیس بدهید که اون هم با توجه به اینکه شما قراردادی ندارید فک نکنم به جایی برسید.. توکل بر خدا تمام تلاشتان را بکنید.

اینکه شما بجای فاکتور کاغذ سفی گرفتید و دقت نکردید ناشی ازقصور است . اززرفی دلیلی برتقلبی بودن گوشی ارایه نکردید .‌ازطریق شورای حل احتلاف نسبت به استرداد پول اقدام کنید .