آیا اگر اعتراض بزنم، بنده میتونم درخواست تعیین جلسه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۸ #66479596

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
شانزده ماه یک سکه محکوم به پرداخت مهریه شده بودم تعدیل زدم چند روز پیش پذیرفته شد با اینکه قاضی پرسید حقوق کارگری ثابتت چقدر هست و گفتم دو میلیون و ششصد و در پرونده فیش رو هم داده بودم و اقساط مسکن مهر هم داده بودم و استشهاد محلی هم دادم و شهود هم ارائه دادم و برگه حضانت فرزندم هم دادم اما رای داده که دادنامه فوق الذکر به دو سال یک سکه تقلیل یافت و الان بنده توان اینکه ماهیانه ۶۰۰ هزار تومان هر ماه جمع کنم از حقوقم و بعد دوسال که نمیدونم سکه چقدر میشه و بخواهم بخرم اگر با فرض اینکه ۱۵ میلیون ثابت بماند ندارم و فقط بیست روز فرصت اعتراض دارم بنظرتون چکار کنم و دوم اینکه آیا اگر اعتراض بزنم به رای تعیین جلسه میکند و بنده میتونم درخ است تعیین جلسه کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت اعتراض شما به حکم صادره ، پرونده به تجدید نظر ارجاع میشود و در تجدید نظر احکام غیر حضوری رسیدگی و صادر خواهد شد لذا نمیتوان گفت که حتما حکم بدوی تایید یا اینکه تغییری یابد .

با سلام
با اعتراض شما به حکم صادره ، پرونده به تجدید نظر ارجاع و در تجدید نظر احکام غیر حضوری رسیدگی و صادر خواهد شد لذا نمیتوان گفت که حتما حکم بدوی تایید یا اینکه تغییری یابد .

با سلام بله میتوانید درخواست کنید و لی دادگاه تجدیدنظر می تواند به در خواست شما ترتیب اثر دهد یا صلاح بداند که بصورت غیر حضوری اظهار نظر نماید.

با سلام
شما میتوانید با افزایش قیمت سکه تقاضای تعدیل بدهید واگر زوجه رضایت بدهد پیشنهادپرداخت پول نقد به جای سکه بدهید شاید قبول کند

با سلام
دادگاه تجدیدنظر در صورت لزوم تعیین جلسه میکند و اغلب پرونده ها را بدون تعیین جلسه تصمیم میگیرد
شما اظهاراتتان را طی یک لایحه برای دادگاه تجدیدنظر بنویسید
در ضمن تا دو سال دیگر اگر نرخ سکه افزایش زیادی داشته باشد باز امکان درخواست تعدیل را دارید