روشی هست بدون اینکه خانوادم بفهمه بنده بتونم حقمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۳ #66291844

سلام دختری هستم ۱۷ ساله که دو ساله با یک مرد که گفته بود مجردم رابطه دارم و الان فهمیدم متاهل هست و بسیار وضعیت روحی بدی دارم، ازم فیلم داره و عکس، تهدیدم میکنه بازم میگه بیا، درخواستم از شما اینه که ایا روشی هست بدون اینکه خانوادم بفهمه بنده بتونم حقمو بگیرم یا قانون چه مجازاتی برای این فرد در نظر میگیره؟؟ اینطور نیست که بنده شکایت کنم و بازم دستم به هیچ جایی بند نباشه و ابرومم بره کلا؟ لطفا راهنمایی بفرمایید بسیار حالم بده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایتی علیه ایشان ب جرم تهدید در دفاتر خدمات قضایی تنظیم کنید اما درصورت اثبات رابطه نامشروع با مستندات هردو ب مجازات رابطه نامشروع محکوم خواهید شد ک حسب مورد تا ۹۹ ضربه شلاق است

بله حتما به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

سلام و درود، بانوی گرامی ضمن تاسف برای چنین افرادی که ستمکاری را آشکار انجام می دهند اشاره می گردد که ، در صورت شکایت از بابت ارتباط نامشروع جنسی متاسفانه شما نیز محکوم شده و مجازات آن شلاق است؛ بنابراین توصیه می گردد از بابت مزاحمت ، تهدید به انتشار فیلم و عکس خصوصی ، وعده ، حیله و نیرنگ برای ازدواج آن هم با توجه به نوجوان بودن شما شکایت نمایید و رابطه جنسی را اساسا رد نمایید؛ سامانه ی ثنا اصولا مساله ی حفظ اسرار را حل کرده است اما با‌ توجه به سنتان(زیر۱۸) ممکن می باشد خانواده از طریقی مطلع گردند بنابراین توصیه ی اکید می شود، به وکیل متخصص خانم که دلسوز شما به ‌عنوان دختری ‌نوجوان خواهد بود مراجعه کنید، زیرا علاوه بر آرامش خاطر ، مساله را تا آخر با شما همراهی خواهد نمود؛ به امید روزهای زیباتر برای شما.

درود
شکایت مزاحمت و تهدید کنید.

می توانید به عنوان جرم تهدید و مزاحمت علیه ایشان شکایت کنید با توجه به اینکه ابلاغ اوراق قضایی از طریق سامانه عدلیران برای شاکی و مشتکی عنه صورت خواهد گرفت لذا کسی بجز آنها مطلع نخواهند شد

با سلام، شما می‌توانید علیه ایشان مطابق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی شکایتی مبتنی بر تهدید به افشای عکس و فیلم، ایجاد مزاحمت و اخاذی تنظیم کنید، لذا توصیه می‌شود به دلیل راحتی و عدم درز اطلاعات در این شکایت قطعا این موضوع را پیگیری فرمایید؛ اما چنانچه از طریق وجود رابطه جنسی نامشروع قصد پیگیری دارید، یقینا خود شما نیز یک طرف این قضیه بوده و در صورت محکومیت و روند دادرسی احتمال آگاه شدن خانواده بسیار بالاست.

نیازی به اطلاع خانواده شما نیست ، میشه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت تحت عنوان تهدید ، رابطه نامشروع ، اخاذی و ... کرد ، بهتره با کمک وکیل اقدام کنید