آیا میتوانم از ضامن از طریق دادخواست به دادگاه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #66179980

باسلام. بنده ضامن شخصی در بانک خصوصی شده ام.تعدادی قسط عقب افتادگی دارد و بانک حکم اجراییه گرفته ( بنده را جلب نموده. همچنین دادخواست اعسار بنده رد شده است ) و بانک به بنده میگه این اقساط معوقه باید پرداخت شود و میگه مابقی اقساط را با کسر از حقوق وام گیرنده ادامه میدهیم (وام گیرنده بازنشسته هست و کسر از اقساط دارد).سوالم این هست در صورتی که بنده اقساط معوقه را به بانک پرداخت نمایم ( منظورم به حساب دادگستری نیست داخل خوده بانک پرداخت کنم) آیا میتوانم از ضامن از طریق دادخواست به دادگاه مطالبه کنم؟در صورتی که بتوانم آیا همان رسیدی که بانک به بنده بابت پرداخت میدهد کافی هست یا رسید دیگری باید داشته باشم؟ و سوال سوم در صورتی که بنده این اقساط معوقه را پرداخت نمایم حکم اجراییه که بانک گرفته به چه صورت در میاید.؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون حکم قطعی علیه شما صادر شده است بهتر است اقساط را در دادگستری پرداخت کنید تا بانک بعدا نتوانند دوباره علیه شما حکم مذکور را اجرا کند و با پرداخت در دادگستری و اخذ گواهی از اجرای احکام می‌توانید علیه وام‌گیرنده اقدام به مطالبه کنید و اگر تمایل به واریز به دادگستری ندارید می توانید به خود بانک نیز اقساط را بدهید و گواهی بگیرید و اقامه دعوا کنید در واقع فرقی ندارد که بدهی را مستقیما به بانک بدهید یا به اجرای احکام بدهید ولی اگر به اجرای احکام بدهید بهتر است

با سلام
شما بعد از پرداخت اقساط میتوانید از خود بانک گواهی واریز بگیرید و یا بعد از اقامه دعوا در دادگاه از قاضی بخواهید استعلام از شعبه مورد نظر بانک بگیری و بنک طبق دستور قاضی موظف به ارایه گواهی پرداخت به دادگاه میباشد .