اگر همسر من در دادگاه دستور موقت ملاقات فرزند حاضر نشود چه اتفاقی میافتد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۸۲۵ #66131031

با سلام و احترام
همسر بنده ۴ ماه پیش منزل را ترک کرده و به منزل بر نگشته، شکایت عدم تمکین کردم ایشان حتی در دادگاه حضور پیدا نکردند و ناشزه محسوب شدند و نفقه ایشان قطع شده، در این ۴ ماه همسرم و پدر همسرم اجازه دیدن فرزند ۳ ساله ام را به من نمیدهند و بنده مجبور به شکایت ملاقات فرزند و دستور موقت ملاقات فرزند شدم که در هفته آینده برگزار میگردد.
سوال بنده این است که اگه همسر بنده در دادگاه دستور موقت ملاقات فرزند حاضر نشود چه اتفاقی میافتد؟
و چه کاری باید انجام دهم تا به حق قانونی خودم برسم؟
اگر در دادگاه حضور پیدا نکند آیا امکان گرفتن حضانت فرزند وجود دارد؟
با تشکر و احترام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت تا ۷ سالگی با مادر است و نمی توانید آن را از مادر سلب کنید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید رای به نفع شما صادر خواهد گردید .

اگر حاضر نشوند رای صدر میشود و شما میتوانید با مامور برای اجرای حکم به محل زندگی فرزندتان مراجعت نمایید .

سلام
دادگاه توجهی به عدم حصضور ایشان نموده و در صورت مهیا بودن شرایط اقدام به رسیدگی و صدور حکم می نماید اما اخذ حضانت از مادر منوط به طرح دعوایی مستقل و اثبات عدم صلاحیت مادر در حضانت از طفل می باشد

سلام دوست گرامی
اگر ایشان حاضر نیز نشوند قاضی حکم به ملاقات فرزند خواهد داد و بعد از آن اگر مانع اجرای رای و ملاقات شوند این ممانعت جرم نیز هست و بعد ۷ سالگی یعنی شروع ۸ سالگی قانون حضانت با پدر است البته در خصوص حضانت دادگاه تصمیم قطعی را می گیرد

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی چنانچه برای ملاقات فرزند حاضر نشوند دادگاه وقتی برای ملاقات شما با فرزندتان اعلام مینماید که احتمالا با نظارت کلانتری محل اقامت ایشان صورت بگیرد چنانچه در قرار ملاقات صادره نیز حاضر نشود حکم یا رای اصلی و همان قرار ملاقات بصورت قطعی صادر میگردد چنانچه امتناع یا استنکاف نماید دستور جلب زوجه صادر میگردد که این جلب بابت عدم توجه به دستور و آرای صادره میباشد و چنانچه همچنان از ملاقات جلوگیری نماید حبس میگردد تا فرزند شما را تحویل دادگاه یا ضابط دادگستری نماید . واما این عدم حضور و امتناع در دو مورد موجب سلب حضانت از زوجه میگردد . (که از سوال خارج است )

با سلام بدون حضور ایشان حکم به نفع شما صادر و قابل اجرا خواهد بود. ولی دستور موقت ملاقات طفل ملازمه ای با دادن حق حضانت فرزند به شما و یا سلب آن از ایشان نخواهد داشت.