اگر هزینه را نپرداخت یعنی دیگر امکان تجدید نظر ندارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۳ #66061640

با سلام.
در پرونده حقوقی ام، طرف مقابل بدهکار به پرداخت یک پنجم هزینه دادرسی برای تجدیدنظر محکوم شده سوالم اینجاست که چه مدت زمان دارد تا هزینه را بپردازد.اگر هزینه را نپرداخت یعنی دیگر امکان تجدید نظر ندارد؟بنده چه زمانی می توانم برای صدور اجراییه به دادگاه مراجعه کنم(از زمانی که هزینه را نپرداخت بیست روز بعد چه زمانی؟)
چطور مطلع شوم که هزینه را پرداخت کرده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب بله شما میتوانید درخواست صدور اجراییه داشته باشید

بله درصورت عدم پرداخت هزینه دادرسی اعتراض وی رد شده و حکم قطعی می شود

با درود هزینه دادرسی مقرر پرداخت نگردد علی‌القاعده تجدیدنظرخواهی به لحاظ سپری شدن مهلت به اتمام می‌رسد. و بدین جهت رای بدوی قطعی و می‌توانید. تقاضای صدور اجرائیه نمایید.

اگر هزینه دادرسی تجدیدنظر خواهی را پرداخت نکند و اعسار از هزینه دادرسی هم ندهد رای بدوی قطعی میشود و قابل اجرا است

سلام
در صورت قطعی شدن رای درخواست صدور اجراییه ببدهید

سلام وارادت
با توجه به صدور برگ رفع نقض تا ۱۰ روز مهلت دارد هزینه را بپردازد و بعد از آن حکم قطعی است .

بله در صورتی که هزینه پرداخت نشود امکان تجدیدنظر خواهی نبوده و رای قطعی خواهد شد لذا بعد از قطعی شدن رای می توانید درخواست صدور اجراییه کنید