وکالت فروش دادیم ،متوجه شدیم که اومده سند انتقال داده به نامش، چه کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #66040362

با سلام -
در برگ قرارداد نمایندگی با یک شرکت خصوصی روغن موتور در بند ۱۷ آن شماره وکالت فروش در قبال ضامن همسرم تعهد کرده
حال با گذشت تنها ۴ ماه ا ز عقد قرار داد و بفروش نرفتن کالاهای ارسالی از شرکت بنا به دلایلی اعم از قیمت گران درج شده بر روی کالا
و کیفیت پائین نتوانستیم بفروشیم به شرکت زنگ زدیم تا یک نفر بیاد برای فسخ قرارداد و مرجوع بار / ولی یک نفر خانم اومد بدون اطلاع قبلی ما
رفته قسط خونه ما رو صفر کرده نامه گرفته از دفتر خونه سند انتقال داده به صاحب شرکت % الان من چیکار کنم در ضمن ما فریب خوردیم در زدن وکالت فروش - حال رفتیم دستور موقت بگیریم دادگاه گفت باید ۳۰ میلیون پول نقد نزد دادگاه بریزیم من توان مالی ندارم میشه مال معرفی کرد برای خسارت احتمالی / درضمن دادخواستم را با چه عنوان ثبت کنم بعداز دستور موقت ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید /کانون زندگیم را با خطر مواجه کرده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست ابطال سند با تامین دلیل خواسته را بدهید. در ضمن مدارک و شواهد دال بر اثبات موضوع را پیوست به دادخواست نمائید/.