در نظر داریم از طریق افراز سهم خود را جدا نماییم؛ مراحل این کار چگونه باید صورت بگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۶ #66008904

با سلام و خسته نباشید
ما سه خواهر و سه برادر هستیم که با خاله ام در باغی که ارث است شراکت داریم مشکل این است که در حال حاضر همه موافق فروش نیستند ولی من و یک خواهر و یک برادر دیگر میخو اهیم سهم خود را بفروشیم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نموده و سپس جهت تشخیص قابل افراز بودن ملک به اداره ثبت مراجعه فرمائید

با اخذ گواهی حصر وراثت، می بایست درخواست خود را به اداره ثبت مطرح نمایید تا بررسی شود، اگ قابل افراز نباشد می توانید از طریق دادگاه برای فروش اقدام کنید.

با درود اگر سند رسمی دارد و بنام شما شده باشد می‌بایست ابتدا از طریق اداره ثبت تقاضای افراز کنید اگر قابل افراز نباشد از طریق دادگاه میتوانید تقاضای فروش مال غیر منقول مشاع را بنمایید.

سلام و ارادت
شما میتوانید ابتدا درخواست افراز بدهید و پس از صدور گواهی عدم افراز دستور فروش از دادگاه اخذ کنید و ملک را به مزایده بگذارید .

با سلام
چنانچه ملک شما دارای پلاک ثبتی یعنی سند رسمی باشد بابد از طریق اداره ثبت اقدام نمایید در غیر اینصورت دادخواست حقوقی به دادگاه مبنی بر تقسیم و فروش مال مشاع مطرح نمایید.

بعد از صدور گواهی حصروراثت باید از اداره ثبت درخواست صدور سند به نسبت قدرالسهم خود نموده و پس از صدور سند میتوانید تقاضای افراز کنید .

اول انحصار وراثت و بعد نسبت به دادخواست افراز اقدام نمایید