آیا راهکار دیگه ای میتونه باشه جهت تغییر نام خانوادگی؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۸ #65909384

با سلام، نام خانوادگی من قربانی ساریخان بگلو هستش؛ خواستم تغییر نام خانوادگی داشته باشم که در دفتر ثبت احوال گفتن فقط ساریخان بگلو رو میشه حذف کرد و قربانی قابل حذف یا تغییر نیست. آیا درسته این مطلب؟ خیلی ممنون و متشکر خواهم بود از پاسختون.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید برای تغییر نام خانوادگی از دادگاه اقدام کنید وامکان پذیراست

با سلام واحترام جواب اداره ثبت درست می باشد فامیلی قربانی طبق قانون شما شرایط تغییر نام خانوادگی را دارا نمی باشید . در صورت عدم پذیرش اداره ثبت و مخالفت غیرقانونی شان در عدم پذیرش تغییر نام خانوادگی میتوان دادخواست تغییر نام خانوادگی را در دادگاه مطرح کرد تا رسیدگی شود موفق و پیروز باشید

در صورت عدم پذیرش اداره ثبت اخوال و مخالفت در عدم پذیرش تغییر نام خانوادگی میتواید دادخواست تغییر نام خانوادگی را از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه خقوقی ارسال نمایید . .

وفق ماده ۹۹۷ قانون مدنی و ۴۱ و ۴۲ قانون ثبت احوال حذف پسوندها در نام خانوادگی به سادگی در اداره ثبت احوال انجام می شود ولی برای تغییر نام خانوادگی اصلی با توجه به حق تقدم افراد نسبت به نام خانوادگی و درصورت عدم مخالفت اداره ثبت احوال باید از طریق دادخواست و طرح در دادگاه و به طرفیت اداره ثبت احوال تقاضای تغییر نام خانوادگی کنید

با سلام شما میتوانید از دادگاه بخوایید با صدور رای ثبت احوال را ملزم کند

با درود..
در اینخصوص اصـولا در اداره ثبت احوال تنـهت اقدام به حذف پسوند می نمایند، ولی شما می توانید با دادخواستی مبنی بر تغییر نام خانوادگی و ثبت آن در دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادگاه مطرح نمایید..

این پسوند نام خانوادگی شما است و قابل حذف میباشد اما قربانی نام خانوادگی مختص شما است اگر شما بطور کلی خواهان تغییر نام خانوادگی هستین باید نام خانوادگی انتخاب کنید که مختص کس دیگری نباشد چون نام خانوادگی قابل وراثت است معمولا خود ثبت احوال مواردی را پیشنهاد میکند در صورت اینکه ثبت احوال کلا موافقت نکند از دادگاه اقدام کنید