بعد از گذشت ۴سال از اتمام کار و قراداد می توانم از کارفرما شکایت کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #65893905

من سال ۹۵ در یک کلینیک دندانپزشکی قطع همکاری کردم مدیریت کلینیک قراردادی که با من بست ۳۰روزه منو بیمه کرد ولی ۱۵روزه بیمه برای همه پرسنل رد می‌کرد و هر موقع مامور بیمه برای نظارت به کلینیک سر می‌زد و مدیر کلینیک با ایما و اشاره به پرسنل می فهماند که به مامور بیمه نگیم ۱۵ روزه بیمه هستیم...در صورتی که خود من فول تایم شیفتای موظفی قید شده در وزارت کار در کلینیک فعال بودم
میخواستم ببینم بعد از گذشت ۴سال من میتونم برم از کلینیک شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با مراجعه به اداره کار و با استناد به مدارک و شواهد موجود و ارایه ان به اداره کار ، مطالبه حق و حقوق خود را بنمایید .

با سلام
پرونده مربوط به پرداخت حق بیمه مشمول مرور زمان نمیگردد میتوانید دادخواست خویش به اداره کار تقدیم نمائید