چرا طی ۳ ماه ابلاغیه ای برای من نیامده و حسابم هم آزاد نمیشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۵ #65821010

سلام من حسابم مسدود شده از آگاهی اصفهان(من خوزستان هستم) ابلاغیه برایم فرستاده نشده طی این سه ماه حسابم همچنان مسدود است دلیل مسدودی حسابم می‌گویند یک نفر از افرادی کلاهبرداری کرده و یک روز به کارت شما مبلغی زده آن مبلغ که زده برای شما حتی اگر خدمات دادید یا هر چه باید پس بدهید و من هم اینکار را نمیکنم چون خدمات ارائه دادم و اینطور ضرر برای من هست .
طی این سه ماه منتظر ابلاغیه هستم که دادخواست بزنم اما ابلاغیه ای نیامده حسابم هم همچنان مسدود است

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ....لطفا با مراجعه خودتان یا وکیلتان به دادسرا یا دادگاه از محتویات پرونده مطلع شویدو حسب موضوع اقدام کنیددرغیر اینصورت حساب شما مسدود خواهد ماند

از طریق مراجعه به دادگاه مطلع شوید.

سلام
بهتر است که شما نیز شکواییه مبنی بر کلاهبرداری مطرح نموده و از طریق نیابت قضایی تقاضای رفع انسداد حساب خود را بخواهید .

پیشنهاد میشود به شعبه مراجعه کنید یااینکه به پلیس فتای شهرخودتان

باسلام
در این موارد از طریق پلیس فتا جهت کسب اطلاع اقدام و نیز شخصا یا وکیل شما بایستی به دادسرای که اقدام به مسدود حساب نموده مراجعه شود