آیا این مورد شامل ماده ۲۵۶ قانون مدنی میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۱ #65692400

سلام، مدتی قبل برای خرید یک خانه ورثه ای اقدام کردم، در همان جلسه نام چهار نفر وارث را در انحصار وراثت دیدم و کپی آن را هم دارم. بیع نامه را ۳ نفر از فروشندگان امضا کردند و هر چه صبر کردیم نفر چهارم حاضر نشد و به دو روز بعد موکول شد. چک ثمن معامله را به آن ۳ نفر دادم ولی در بیع نامه شرط کردیم تا نفر چهارم بیع نامه را امضا نکرده چک را وصول نکنند و تا امروز هم نکردند ولی دیگر حاضر به معامله نیستند و میگویند دچار اختلاف خانوادگی شده اند. میگویند چک را پس بگیر و معامله هم صورت نگرفته است.
بیع صورت گرفته یا خیر؟ میتوانم ۳ نفر امضا کننده را ملزم به فروش سهم خودشان کنم؟ آیا راهی هست برای الزام به انتقال شش دانگ؟
خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از آنجا که نفر از ورثه مبایعه نامه را امضاء کرده اند نمی توانید جهت انتقال شش دانگ به نام خود اقدام کنید
و از طرفی هم مهم است که در مبایعه نامه چه شرایطی گذاشتید جهت نقل و انتقالات
مثل نقد شدن چک

مسلما برای انتقال شش دنگ راهی نیست.
در خصوص الزام سه فروشنده ای که امضا کردند باید متن قرارداد مطالعه شود(بستگی به قرارداد دارد)