فروشنده بابت سند زدن حاضر نمی شود از وی چک دارم می توانم روی چک وی همزمان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #65676326

سلام جهت انتقال سند به دادگاه شکایت کردم. بنده از فروشنده بابت انتقال سند نیز چک دارم. به نظر شما چون روند قضایی طول میکشد همزمان چک رو هم برگشت بدم که فروشنده شاید سریعتر نسبت به انتقال سند اقدام کند؟ ایشان سند را نزد خود نگه داشته و درخواست پول محوطه سازی را از بنده دارد در حالی که درقرارداد مطرح نشده و راجب این قضیه به هیچ وجه حرفی و توافقی صورت نگرفته و بنده بدون اطلاع بودم وناگهانی همچین ادعایی رو مطرح کرد.ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
خیر
نسبت چکی که بابت ضمانت انتقال چک به شما داده شده نمیتوانید اقدامی داشته باشید.
می بایست منتظر رای دادگاه باشید ، در صورتی که طبق قرارداد رای به شما داده شود و سازنده سند را انتقال ندهد ، نماینده داستانی در دفترخانه انتقال سند را انچام می دهد .

خیر نمیتوانید روی چک اقدام نمایید بهتر است منتظر رای دادگاه بمانید .

سلام چک تضمین انتقال سند زمانی قابل مطالبه است که امکان انتقال سند فراهم نشود . با تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند ، در نهایت اجرای احکام سند را به نام شما منتقل می کند .