این شخص بر اساس قانون راسا میتواند اقدامی قانونی بر علیه من و آن خانم انجام دهد یا نه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۴ #65626666

با سلام
با خانمی متاهل در ارتباط هستم
شخصی نظامی به وجود این ارتباط پی برده و با توجه به اینکه آن شخص هم به دنبال ارتباط دوستی با آن خانم بوده؛ الان برای ما (مخصوصا خانمی که گفتم) مزاحمت ایجاد میکند.
در عین حال با توجه به نظامی بودن آن شخص؛ توانسته از طریق پلاک ماشینم و استعلام به شماره تلفن من دسترسی پیدا کند.
امکان شنود موبایل و تلفن توسط آن شخص وجود دارد؟
آن خانم و من چه اقدام قانونی میتوانیم انجام دهیم.

با تشکر از وقتی که برای پاسخگویی اختصاص دادید.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارتباط با خانم متاهل باطل و حرام است.
در خصوص شنود هم قابل اجرا نیست.

با سلام، هرچند ایشان نمی‌توانند بدون دستور مقام قضایی اقدام به شنود کنند و از طرفی در این قضیه ذی سمت نیستند که اقدامی کنند، لکن رفتار شما و خانم نیز جرم بوده و عواقب جدی و شدیدی در پی خواهد داشت، لذا توصیه می‌شود هرچه زودتر این رابطه را رها کنید.

اولا امکان شنود برای هیچ یک از آنان وجود ندارد مگر از مراجع ذیصلاح حکمی گرفته باشند مبنی بر این کار
دوما رابطه ای که بین شماست رابطه ی نامشروع است و قانونا هیچ شکایتی مبنی بر اینکه ایشان فردی از خانواده من است مطرح کنید البته خارج از آن رابطه میتوانید جداگانه شکایت کنید تا فرد خاطی را مورد پیگرد قرار بدهد.

امکان شنود تلفن و موبایل بدون دستور مقام قضایی ممکن نیست اما در صورت ابات رابطه نامشروع عواقب بدی در انتظار شما و خانم میباشد

با درود
بدون علقه زوجیت بین شما، رفتار هرسه غیراخلاقی و غیرقانونی است.
لیکن اگر مزاحمت ایجاد می‌کند هرکدام جداگانه مبتواند علیه او طرح دعوا نماید.
ایشان (نظامی) سمتی ندارد علیه شما اقدام نماید

باسلام در صورتی که فرد نظامی از جایگاه و پست خود سو استفاده نماید امکان پیگیری حقوقی است هرچند که رفتار شما برخلاف اخلاق اجتماعی است لذا در صورت شکواییه از طرف بستگان خانم ممکن است به جرم رابطه نامشروع محکوم گردید.

درود
شنود بدون مجوز جرم است. کاش به همنوع خود خیانت نمی کردید همسر آن زن همنوع شماست برای لحظه ای خود را جای او بگذارید. کار شما عواقب خوبی ندارد.