بعد از اینکه ملک کارشناسی شد؛ برای مزایده چه کار باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۰۲ #65533682

بعد از اینکه ملکی کارشناسی شد و اجرای احکام خواست بره برا مزایده چه کار باید کرد باید درخواستی بدم یا برم دفاتر خدمات قضایی

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست مزایده را انجام دهید ولی به شرطی که اعتراضی برآن نباشد

با توجه به حکم صصادره مبنی بر فروش مال از طریق مزایده و طبق فرمایش شما ارزیابی ملک که انجام شده به استحضار می رساند ارزیابی ملک از طریق اجرای احکام صورت خواهد گرفت و با تنظیم صورتمجلس در معرض فروش قرار خواهد گرفت لذااگر این مرتحل صورت گرفته باشد نیاز به درخواست جدید نمی باشد.

با سلام
پس از وصول نظر کارشناسی، به صاحب ملک یا محکوم علیه نیز ابلاغ می شود. در صورت عدم اعتراض آنها، شما می توانید درخواست مزایده به اجرای احکام بدهید