طلاق توافقی چگونه باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۴ #65521344

سلام خسته نباشید. میخاستم بدونم واسه طلاق توافقی باید چه کاری و از کجا شروع کنم که بعدن مشکلی واسه من پیش نیاد.حساب منم مسدود کردن اگ میشه سوال منو جواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در روند فعلی با ثبت نام در سایت تصمیم و پس از شرکت در کلاسهای مشاوره و اخذ گواهی عدم تفاهم، باید دادخواست طلاق توافقی تنظیمی به اتفاق هم را پس از ثبت و امضاء هر دو در دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادگاه خانواده مطرح نمایید..
موفق باشید..

راحت ترین و نزدگترین راه برای زرفیق که حسابها هم رفع توقیف بشه اعطای وکالت تام حق طلاق به خانم هست که همسرت با وکالت مذگور وکیلی از طرف شما انتخاب کرده و خودش طلاقشو بگیرد

با ارائه دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات قضایی....بهتر است قبل از طلاق در مورد حق و حقوق و سایر موضوعات با هم توافق کرده و بعد اقدام ب طلاق نمایید و مراحلی از جمله مشاوره و....ک در صورت عدم امکان سازش شما در طلاق توافقی دادگاه گواهی عدم امکان سازش خواهد داد و میتوانید طلاق خود را در دفترخانه ثبت کنید

به سایت تصمیم مراجعه و ثبت نام کنید سپس در جلسات مشاوره که ۴۵ روز است شرکت کنید و پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با کارت ملی، شناسنامه و سند نکاح به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنید.

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق توافقی بدهید واگر از قبل بر سر حق وحقوق به توافق رسیده باشد پروسه ی طولانی ندارد.

طلاق توافقی با توافق زوجین صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل آن زوجین با هم حضور دارند و ابتدائا از مشاوره بهزیستی آغاز میشود

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق توافقی بدهید واگر از قبل بر سر حق وحقوق به توافق رسیده باشد پروسه ی طولانی ندارد