پول خرید خودرو را نمیدهد؛ میتونم جریمه دیرکرد رو هم بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۹ #65520512

من در تاریخ ۱۳۹۳/۱۰/۲۹ خودرویی را بطور قسطی با قولنامه دست نویس از فردی خریداری کردم،کل مبلغ ۱۶میلیون تومان بود، ۸میلیون را نقدی پرداخت کردم و نوشته شد بقیه را طی اقساط بپردازیم و برای ضمانت ۱۰میلیون سفته دادم در قرارداد حق فسخ ۵۰۰هزارتومان نوشته شد.ایشون در صادقیه مغازه دار هستند،گفتند که به عنوان کار دوم خرید فروش میکنند!مدارک خودرو را نشان دادند،کارت وبیمه را هم به ما تحویل دادندـ
یک هفته خودرو دسته ما بود که ایشان تماس گرفتند و گفتند مالک قبلی خودرو پشیمان شده،شما خودرو را بیاورید که دردسر نشود ومن خودروی دیگری به شما میدهم.
ما خودرو را تحویل دادیم،پشت قولنامه از ایشان رسید گرفتیم.چون مبلغ خودروی جدیدی که به ما داده بود کمتر بود سفته ها را پس گرفتیم.گفت فعلا بی وسیله نباشید تا(چون منبع درآمدمان بود در آژانس کار میکردم) یه خودرو مناسب پیدا کنم.خودرویی که به ما داد مشکل داشت به ایشان گفتیم خودرو را تحویل دادیم با رسید دست نوشت و منتظر شدیم تا خودرویی مناسب برایمان پیدا کند.ولی خبری نشد چند باری مراجعه کردیم ولی میگفت دمه عیده خودرو خوب پیدا نمیشه و...
من در تاریخ ۱۳۹۳/۱۲/۰۹ به دفتر خدمات قضایی رفتم و دادخواست استرداد ثمن برای ایشان پر کردم و تاریخ دادگاه ۱۳۹۴/۰۱/۲۱تعیین شد که روزه دادگاه ایشان نیامدند و قاضی هم گفتند که چون فسخ امضا نشده استرداده ثمن نمیشه بخواهید و هیچی به هیچی! چون چند ماه ماشین نداشتم وضعیت مالیم خیلی بد شده بود ونمیتونستم وکیل بگیرم یا دوباره دادخوست بدم، خلاصه اش کنم رفتم دادگاه کیفری به جرم خیانت در امانت ازش شکایت کنم، که اون هم فایده نداشت! وقتی هم که حضوری میرفتم پیشش میگفت مزاحم نشید پوله پیشتون رفت پایه ضرر و زیان،اگه میتونی پس بگیر!
الان با توجه به این که چند سال گذشته یکم تونستم زندگیمو جمع وجور کنم،الان میخوام دوباره بصورت حقوقی پیگیری کنم.
میخوام بدونم باتوجه به اینکه الان دیگه باید از طریق حل اختلاف اقدام کنم،چقد احتمال داره به حقم برسم؟
ویا حتما برم پیش وکیل؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای پاسخ دقیق لازم است قرارداد شما مطالعه گردد

سلام
اگر در قولنامه ای که منعقد کردید قید شده باشد که سفته ها مسترد و خودرو تحویل فروشنده شده است دیگر احتیاجی به اثبات فسخ نیست چرا که قرارداد اقاله شده است و فروشنده باید اصل ثمن را بپردازد بنابراین بهتر است قبل از هر اقدام با توجه به اینکه مکررا اقدامات شما بی نتیجه مانده است از وکیل کمک بگیرید.